Üdvozüljük honlapunkon

Nyugdíjas klub

A nagycétényi nyugdíjas klub 2023.március 31-én alakult. Az alakuló ülésen 35 tag vett részt, akik megismerkedtek a szlovákiai nyugdíjas szakszervezet küldetésével és alapszabályaival amely tevekénységük során vezetni fogja őket. Jelenleg a szervezetnek 55 tagja van.

Bizottsági tagok
Elnök: Presinszky Valéria
Alelnök: Gúgh Mihály Pénztáros: Szusztor Gabriella
Tagok: Kiác Magda, Bugyinszky Margit

Ellenőrző bizottság
Elnök: Fica Edit
Tagok: Paulovics Ida, Balázsy Erzsébet

A szervezetünkben való tagság önkéntes. Feltétel a jelentkező ív kitöltése és a tagsági díj befizetése, melynek alapján a tag megkapja a tagsági igazolványt. Taggá azok a nyugdíjasok válhatnak, akik azonosulnak a szlovákiai nyugdíjas szakszervezet céljaival, programjával és alapszabályával.
Célunk községünk nyugdíjas polgárainak kulturális, társadalmi és sportrendezvényeken való közös találkozása, valamint falunk szépítése közös brigádmunkákkal.

A komunális hulladék osztályozásának szintje

A komunális hulladék osztályozásának szintje községünkben a 2022-es évben: 65,34%

A 2021-es évben a komunális hulladék osztályozásának a szintje 50,36 % volt. Idén, a 2023-as évben szeretnénk elérni a 78%-ot, ezért kérünk mindenkit, hogy a hulladékot továbbra is még nagyobb figyelemmel válogassák, a szemetes kukákat csak akkor tegyék ki az utcára, ha megteltek, hogy a szállítási költséget elkerüljük. A szemét elszállítása, raktározása egyre drágább, ezért kérjük Önöket, hogy továbbra is felelőségteljesen álljanak a hulladék mennyiségének csökkentéséhez!

Megértésüket köszönjük és nagyra értékeljük pozitív hozzáállásukat környezetünk megóvásának érdekében!

1. oldal / 15